“Bliv en stærk rollemodel - og styrk elevernes trivsel, skoleglæde og faglighed”


Et fagligt og hudløst ærligt foredrag med relevant viden, lærerige metoder, værktøjer illustrationer og lette øvelser – og hvad man kunne kalde ’opskriften på en stærk rollemodel, der hjælper børn og unge til mere mod, selvtillid, bedre trivsel, motivation, robusthed og skoleglæde’.

 

Foredraget er krydret med anekdoter, humor og selvironi, hvor du inviteres ’ind bag scenen’ til et helt (u)almindeligt liv fyldt med faglig viden og erfaringer samt personlige og til tider pinlige, sjove og ’fejlfulde’ oplevelser og historier.

Børn, der mistrives, er ofte præget af lav selvtillid, præstationsangst eller andre tegn på angst, nervøsitet eller usikkerhed. Udfordringen med mistrivsel ses også i antallet af forældre, der på forskellig vis udtrykker frustration, bekymringer og afmagt ift. deres børns trivsel og fremtid.

 

Hvordan hjælper vi børn og unge til bedre trivsel, så de bliver gladere, mere selvsikre og robuste?

 

Det er formålet med dette foredrag, der stiller skarpt på, hvordan du kan hjælpe dine elever bedst muligt til at få det bedre, blive gladere, mere selvsikre og robuste. Så det bliver sjovere at gå i skole og lettere at lære og udvikle sig til livsduelige, robuste og kompetente unge mennesker.

Foredraget er til dig:

  • Der er pædagog, lærer/underviser, leder/mellemleder eller anden form for fag- eller omsorgsperson, der arbejder med børn og unge
  • Der af og til (eller måske ofte) føler dig utilstrækkelig, frustreret eller udfordret i dit faglige virke.
  • Der ønsker (mere) viden samt redskaber til, hvordan du øger trivslen hos dine elever, så de bliver bedre i stand til at lære og udvikle sig.
  • Der ønsker at være den bedst mulige rollemodel ift. at støtte børn og unge til at blive mere selvsikre, robuste og livsglade unge mennesker.
  • Der ønsker konkrete, ’hands-on’ metoder og lette øvelser.

Foredragsholder

Kontakt mig her

Hvis du vil vide mere - eller booke et foredrag

    © Copyright 2020 - Holmskov Coaching & Psykoterapi