Udtalelser

“Vores datter Caisa har gennemført et talentforløb hos jer og det har lagt gode byggeklodser for hendes videre udvikling. Før spejlede hun sig meget i andre og lagde mest mærke til, hvor hun kom til kort. Efter at have gennemgået egne styrker med sin talentspejder fik vores datter en helt anden bevidsthed om at hun også har gode og vigtige styrker. De er bare af en anden karakter end det, hun spejlede sig i. Fx er vores datter god til at se andre, drage omsorg og sørge for at alle har en plads i fællesskabet. Så tak for at fokusere på talenterne og få øje på styrkerne. Det var en øjenåbner og et selvtillids boost.

Hilsen Elisabet”

“Tusind tak fordi, at du ville være min mentor igennem det her mentorforløb. Jeg har lært mig selv meget bedre at kende og lært nye ting omkring mig selv. Jeg har udviklet mig så meget og er blevet meget mere selvsikker og tør at sige min mening til andre.

Jeg er generelt bare blevet meget mere mig selv, hvilket jeg er utrolig glad for.

Jeg har også overskredet rigtig mange grænser, som jeg ved jeg ikke turde for bare et år siden.

Jeg tør f.eks. at sige fra, hvilket jeg altid har haft det rimelig svært ved. Jeg har også haft det ret svært med at tage toget og sådan, hvilket jeg også er blevet en del bedre til, og jeg kan virkelig mærke, at alt det er sket, efter jeg startede det her mentorforløb.

Jeg er blevet meget mere åben omkring ting og tænker ikke lige så meget over tingene, som jeg har gjort rigtig meget tidligere.

Jeg har også rykket mig meget fagligt og det hele er bare gået opad. Jeg har altid haft det rimelig svært med det faglige i skolen, og det har aldrig rigtig interesseret mig, men jeg kan tydelig mærke, at jeg er blevet meget gladere og har mere lyst til at have undervisning.

Caisa “

© Copyright 2020 - Holmskov Coaching & Psykoterapi